Home ] Perle,culmi & bancuri... ] Striri MTV ] ...topuri- -MTV... ] [ !mIRC ] Secrete GSM ] Poezii & Love ] Zodiac ] Mica Af@c3r3 ] Galerie Foto ] Link-uri ] GuestBook ]

 

ctrl+f -pt. cautare comanda

New : /msg x ban #canal *!*@* - Daca Vrei Sa iasa Totzi De pe Canal
  

Nivel 500 (Manager de canal)
  
  SET – Schimba modurile canalului pentru X. Dupa orice schimbare adusa prin folosirea comenzii, trebuie folosita comanda ADDCHAN (nivelul 450+), pentru ca X sa mentina noile setari ale canalului ca fiind cele implicite.
  
  /msg x SET #canal <variabila> <valoare>
  
  
  
  Variabile:
    NOOP – Aceasta inseamna ca nimeni nu poate fi operator pe canal cu exceptia lui X. Nu inseamna ca se pierde controlul asupra canalului, comenzile obisnuite cum ar fi kick sau ban pot fi executate prin robot (X).
   
  /msg x SET #canal NOOP <ON|OFF>
   
  AUTOJOIN – Comanda face ca X sa reintre automat pe canal (dupa netsplit) si sa „tina minte” setarile facute. Nefolosirea comenzii duce la pierderea setarilor in cazul in care un netsplit se produce.
     
  /msg x SET #canal AUTOJOIN <ON|OFF>
  
  
  FLOODPRO – Reprezinta numarul maxim de kick-uri , ban-uri , schimbari de topic sau alte comenzi care pot fi trimise catre canal prin X intr-o perioada de 15 secunde. Orice user care depaseste aceasta limita va primi kick de la X si va lua suspend de 10 minute (daca este in lista de useri ai canalului).
  Nota: Aceasta comanda nu se aplica impotriva discutiilor de canal din moment ce X au setat +d (sunt „surzi” la discutiile de pe canal).Valoarea pentru FLOODPRO trebuie sa fie intre 1 (cea mai sensibila) si 7 (cea mai toleranta). Valoarea de 0 anuleaza aceasta setare.
   
    /msg x SET #canal FLOODPRO valoare
   
  
  LANG – Schimba limba oficiala a canalului. Valorile sunt: en (Engleza)
     
  /msg x SET #channel LANG valoare
   
  STRICTOP – Permite doar celor cu un nivel de acces de cel putin 100 de punce sa fie operatori pe canal.
  
  /msg x SET #channel STRICTOP <ON|OFF>
  
   
  MASSDEOPPRO – Reprezinta numarul maxim de deop-ari pe care X le permite intr-o perioada de 15 secunde. Oricine depaseste aceasta valoare va fi deopat, suspendat (daca are acces) si va primi ban de nivel 20 (adica nu poate fi op). Valoarea pentru MASSDEOPPRO trebuie sa fie intre 1 (cea mai sensibila) si 7 (cea mai toleranta). Valoarea de 0 anuleaza aceasta setare.
   
  
  /msg x SET #canal MASSDEOPPRO valoare
     


  Nivel 450+ (Administartor de canal)
  
  SET – Schimba modurile canalului pentru X. Dupa orice schimbare adusa prin folosirea comenzii, trebuie folosita comanda ADDCHAN (nivelul 450+), pentru ca X sa mentina noile setari ale canalului ca fiind cele implicite. Sintaxa comenzii este aceeasi ca si la nivelul 500.

  Variabile:
  
  MODE – Face ca X sa tina minte modurile canalului din momentul cand e data comanda si sa le considere modurile de baza.

  /msg x SET #canal MODE
  

  USERFLAGS – Determina daca valoare comanzii AUTOMODE va fi pusa automat pe ON sau OFF in momentul in care un nou user primeste acces. Valoarile comenzii sunt: 0=AUTOMODE OFF, 1=AUTOOP ON si 2=AUTOVOICE ON. Valoarea lui AUTOOP poate fi modificata pentru fiecare user in parte folosind comanda AUTOOP (nivel 400+).

  msg x SET #canal USERFLAGS <0-2>
  
  DESCRIPTION – Seteaza topicul implicit al canalului. Poate avea maxim 80 de caractere. Comanda nu afecteaza topicul curent al canalului decat in cazul in care valoarea lui AUTOTOPIC este ON (nivel 450+). Topicul implicit nu poate fi vazut decat cu comanda CHANINFO sau pe pagina canalului gazduita de CService.
  
  /msg x SET #canal DESCRIPTION valoare
  
  URL – Cu aceasta optiune se poate declara adresa web a paginii canalului. Poate avea maxim 75 de caractere. Comanda nu afecteaza topicul curent al canalului decat in cazul in care valoarea lui AUTOTOPIC este ON (nivel 450+). Daca AUTOTOPIC are valoarea OFF, URL-ul poate fi vazut doar cu comanda CHANINFO (nivel 0) sau pe pagina canalului gazduita de CService.
  
  /msg x SET #canal URL adresaweb

  AUTOTOPIC – Comanda face ca X sa reseteze topicul canalului la fiecare 30 de minute, inlocuindu-l cu descrierea (DESCRIPTION) si cu url-ul (URL) canalului. In cazul in care canalu nu este folosit, topicul nu va fi resetat in acest timp.
  
  /msg x SET #canal AUTOTOPIC <ON|OFF>
  
  KEYWORDS – Seteaza cuvintele cheie ale canalului folosite de comanda SEARCH. Acestea constituie un fel de descriere scurta.

  /msg x SET #canal KEYWORDS cuvintecheie
  
  JOIN – Ii spune lui X sa intre pe canal. Se recomanda folosirea comenzii AUTOJOIN (nivel 450+) pentru ca X sa reintre automat pe canal dupa netsplit.

  /msg X join #canal
  
  PART – Ii spune lui X sa paraseasca canalul.
  

  /msg X part #canal


  
  Nivel 400+ (Administrator Userlist)
  
  ADDUSER – Adauga un user la lista de utilizatori ai canalului. Nu se poate acorda un acces mai mare sau egal cu accesul propriu.   
  
  /msg x adduser #canal username niveldeacces
  
  REMUSER – Sterge un user din baza de date a canalului (ii rade accesu` J). Pentru a face acest lucru este necesar un acces mai mare decat cel pe care vrei sa-l stergi.
  
  /msg x REMUSER #canal username
  

  CLEARMODE – Anuleaza toate moduril canalului. Este utila in cazul in care intrarea pe canalul este blocata (parola +k sau inviteonly +i). Cel mai eficient mod de a intra pe canal este:
  
  1.Te autentifici.
  2.Scrii: /msg X status #canal pentru a vedea cheia
  3.In cazul in care canalul este +k si nu +i scrii /join #canal cheie
  4.Daca canalul este +i, scrii /msg X invite #canal nick apoi intri pe canal:
  5./join #canal cheie (daca este nevoie)
  
  /msg X clearmode #channel
  
  MODINFO – Comanda poate fi folosita pentru a aduce modificari unui user de pe lista de utilizatori ai canalului. Comanda cere nick-ul inregistrat in lista, nu neaparat nickul folosit de user in momentul in care comanda este data.
  
  Variabile:
  
  ACCESS – Schmba nivelul de acces al unui user. Nivelul minim care poate fi dat este 1 punct, iar cel maxim este cu un punc mai mic decat al tau (Ex: daca ai acces 420 poti da acces de maxim 419).
  
  /msg x,w MODINFO #canal ACCESS username nivelnou
  

  AUTOMODE – Schimba variabila AUTOMODE la none la op sau voice. OP inseamna ca X vor face op un user autentificat in momentul cand acest intra pe canal. VOICE inseamnda ca X va da voice (+v) unui user autentificat in momentul cand acest intra pe canal. NONE inseamna ca X nu va face nimik.
  
  
  
  /msg x MODINFO #canal AUTOMODE username NONE|OP|VOICE
  
  
  
  Nivel 200+ (Operator Userlist)
  
  MASK KICK – Comanda aceasta e indicat sa fie folosita foarte rar, in caz de flool extrem sau clone.
  
  Nota: eu, personal, o folosesc la takeover J.
  
  
  
  /msg x kick #canal *!*user@*.host motiv (optional)
  
  
  
  STATUS – Arata modurile speciale ale canalului (setarile), cati utilizatori sunt pe canal in acel moment, cati si care dintre ei sunt autentificati.
  
  
  
  /msg x STATUS #canal
  
  
  
  Nivel 100+ (Operator de canal)
  
  DEOP – Deopeaza una sau mai multe persoane de pe canalul. Trebuie tinut cont limita de deopari impusa cu comanda MASSDEOPPRO (nivel 450+).
  
  
  
  /msg X deop #canal <nick1> [nick2] [nick3]
  
  
  
  OP – Op-eaza (face operatori) una sau mai multe persoane de pe canal.
  
  
  
  /msg X op #canal <nick1> [nick2] [nick3]
  
  
  
  INVITE – Ii spune lui X sa te invite pe tine insuti pe canal.
  
  
  
  /msg X invite #canal
  
  
  
  SUSPEND – Va suspenda accessul unui user pe o perioada de timp specificata.Astfel : S=secunde, M=minute, H=ore, D=zile. Nu poti suspeda decat un user cu access mai mic decat al tau.
  
  
  
  /msg X suspend #canal username 10 M
  
  (suspenda un user pentru 10 minute)
  
  
  
  UNSUSPEND – Anuleaza suspendarea unui acces. Nu poti anula suspedarea decat unui user cu acces mai mic decat al tau.
  
  
  
  /msg X UNSUSPEND #canal username
  
  
  
  
  
  Nivel 75+ (Operator nou de canal)
  
  BAN – Comanda de ban adauga un user@host specificat listei de ban-uri a lui X pentru cel mult 336 ore (14 zile). Banul se poate da pe nickname daca persoana este conectata iar in caz contrar se va bana userid@host-ul. Nivelul banului poate varia intre 1 si nivelul tau. Banul cu nivel 20-74 impiedica userul sa se fie op. Banul peste 75 nu ii da voie userului sa mai intre pe canal.
  
  
  
  /msg X BAN #canal nick [durata in ore] [nivel] [motiv]
  
  (daca user-ul nu este online) sau
  
  /msg X BAN #canal *!*userid@*.host [perioada in ore] [nivel] [motiv]
  
  (daca user-ul nu este online).
  
  
  
  UNBAN – Sterge un ban din lista lui X. Trebuie sa ai nivel de acces cel putin egal cu cel al ban-ului pentru a-l putea sterge.
  
  
  
  /msg X unban #canal <nick|user@host>
  
  (daca user-ul nu este online)
  
  /msg X UNBAN #canal nick
  
  (daca user-ul este online iar userid@host este identic cu cel pe care este pus banul)
  
  
  
  
  
  Nivel 50+ (User fidel si de incredere al canalului)
  
  KICK – Ii spune lui X sa dea afara un user de pe canal. Motivul este optional. Nick-ul celui care foloseste comanda va fi scris in mesajul de kick, alaturi de motiv.
  
  
  
  /msg X kick #canal <nick> [motiv]
  
  
  
  TOPIC – Comanad schimba totpicul prin intermediul lui X. Daca valoarea lui AUTOTOPIC este ON, topicul va fi suprascris in 30 de minute, numai in cazul in care canalul nu este folosit, topicul ramane.
  
  
  
  /msg X topic #canal topicnou
  
  
  
  Nivel 25+ (User fidel al canalului)
  
  VOICE – Da voce (+v) la una sau mai multe persoana de pe canal.
  
  
  
  /msg x voice #canal <nick1> [nick2] …
  
  
  
  DEVOICE – Ia vocea (-v) de la una sau mai multe persoana de pe canal.
  
  
  
  /msg x devoice #canal <nick1> [nick2] …
  
  
  
  Nivel 1+ (Acces minim)
  
  STATUS – Are acelasi efect ca si comanda STATUS de la nivelul 200+, cu exceptia ca nu arata modurile canaluli (+ntl… etc.) nici unui user cu acces mai mic de 200.
  
  
  
  /msg X status #canal
  
  
  
  Nivel 0 (Toti ceilalti)
  
  ACCESS – Veifica accesul unui user aflat in baza de date a lui X pentru canalul respectiv. De asemenea se pot verifica accesele unor useri care au cel putin un element in comun. Pentru a veda toti userii care au acces pe un canal, se foloseste comanda aceasta:
  
  /msg x,w access #channel * iar daca sunt mai multi de 15 useri care au acces pe canal, se recomanda vizitarea paginii web http://cservice.undernet.org/ la sectiune Userlist.
  
  
  
  Optiuni pentru ACCESS:
  
  Username : Arata accesul unui singur user.
  
  /msg x ACCESS #canal USERNAME
  
  Nivel minim: Arata toate accesele mai mari sau egale cu cel introdus.
  
  /msg x ACCESS #canal -MIN level
  
  Nivel maxim: Arata accesele mai mici sau egale cu cel introdus.
  
  /msg x ACCESS #canal -MAX level
  
  OP: Arata doar userii care au valoarea lui AUTOMODE setata pe OP.
  
  /msg x ACCESSS #canal –OP
  
  None: Arata doar userii care au valoarea lui AUTOMODE setata pe NONE.
  
  /msg x ACCESS #canal –NONE
  
  Voice: Arata doar userii care au valoarea lui AUTOMODE setata pe VOICE.
  
  /msg x ACCESS #canal –VOICE
  
  Modif: Arata cine a modificat pentru ultima data accesul.
  
  /msg x ACCESS #canal –MODIF
  
  
  
  Simbolurile ce insotesc nivelul de acces:
  
  L = inregistrat in memorie; un acces ramane in memorie timp de 90 de minute dupa deautentificare.
  
  U = userul este aitentificat la momentul respectiv.
  
  
  
  BANLIST – Afiseaza lista de ban-uri pentru canalul respectiv. Pentru a lansa aceasta comanda, trebuie sa te afli pe acel canal.
  
  
  
  /msg X banlist #canal
  
  
  
  CHANINFO – Arate davca un canal este sau nu inregistrat, iar daca este, arata cine e managerul, descrierea si URL-ul.
  
  
  
  /msg X chaninfo #canal
  
  
  
  HELP – Ajuta userul in privinta unei comenzi.
  
  
  
  /msg X help [comanda]
  
  
  
  LBANLIST – Cauta in lista de ban-uri a lui X pentru un anumit ban. Foloseste * ca sa vezi toate ban-urile.
  
  
  
  /msg X LBANLIST #canal user@host.com
  
  (pentru a gasi un anumit ban)
  
  /msg X LBANLIST #canal *
  
  (pentru a vedea toate ban-urile, daca sunt mai putin de 15)
  
  
  
  LOGIN – Incarca accesul in memorie si te autentifica pe canal. Atentie !!! Logarea nu mai este conditionata de ident si nici de IP. De aceea aveti grija mare de parola.
  
  
  
  /msg x@channels.undernet.org login username parola
  
  
  
  NEWPASS – Permite unui user sa-si schimbe propria parola. Pentru a face acest lucru e necesar ca el sa se autentifice intai cu vechea parola. Atentie !!! Parola este „case sensitive” … adica „parolamea” NU ESTE acelasi lucru cu „Parolamea”.
  
  
  
  /msg x@channels.undernet.org NEWPASS parolanoua
  
  
  
  INFO – Arata informatii despre un username,cum ar fi: nick-ul si user@hostu-ul (daca este online), setarile pentru limba, cand a fost vazut ultima oara, canalele pe care are acces. Daca vrei sa faci aceste informatii ascunse celorlalti, vezi comanda SET INVISIBLE (nivel 0).
  
  
  
  /msg X info username
  
  
  
  MOTD – Arata mesajul zilei de la X.
  
  
  
  /msg x motd
  
  
  
  SHOWCOMMANDS – Arata toate comenzile care iti sunt disponibile in rapor cu nivelul tau de acces, pe canalul respectiv.
  
  
  
  /msg X showcommands #canal
  
  
  
  SHOWIGNORE – Arata lista cu cei ignorati de X. Un user poate fi ignorat daca, din greseala sau intentionat, floodeaza pe X. Perioada de ignorare este de 60 de minute.
  
  
  
  /msg X showignore
  
  
  
  VERIFY – Arata daca un user este sau nu reprezentant oficial CService, helper sau operator IRC (IRCop). De asemenea arata username-ul persoanei respective.
  
  
  
  /msg X verify nick
  
  
  
  SET INVISIBLE – Face vizibila sau invizibila informatia care este accesata prin comanda INFO.
  
  
  
  /msg x set invisible <ON|OFF>
  
  
  
  SEARCH – Face ca X sa arate toate canalele care contin cuvintele cheie scrise in parametrul de cautare
  
  
  
  /msg x search <parametruldecautare>
  
  
  
  REMUSER – Permite unui user sa se stearga singur de pe lista de accese a unui canal.
  
  
  
  /msg x REMUSER #canal usernameul respectiv

 

Link-uri

     RadioMuntenia

       Felicitari

        Ha Ha

Haz.ro - Râzi pâna mori...

Subtritrari

Publicitate