Home ] Perle,culmi & bancuri... ] Striri MTV ] ...topuri- -MTV... ] !mIRC ] Secrete GSM ] Poezii & Love ] [ Zodiac ] Mica Af@c3r3 ] Galerie Foto ] Link-uri ] GuestBook ]

 


..:::HOROSCOP:::..      

                                
                         
              Zodia Berbec
                                 21 martie - 20 aprilie

Semn : pozitiv, masculin
Planeta dominanta : Marte
Element : Foc
Calitate : cardinal
Culoare : rosu
Metal : fier
Soarele în exaltare

Încapatânat si intreprinzator, îsi urmeaza propriul drum; poate fi chiar îndaratnic. Un Berbec autentic este vioi, întreprinzator si plin de entuziasm pentru tot ce e nou. Cutezator, deseori naiv, e plin de idei, are initiativa si trece imediat la actiune, pentru ca vrea totul cât mai repede. Se simte în largul sau în situatii clare, nu-i plac ocolisurile si ambiguitatile. Decide fara drept de apel, este foarte rational, vrea si poate conduce. Are aptitudini tehnice si practice.

Aspectul negativ al zodiei este excesul de zel, care poate deveni daunator. Berbecul poate fi brutal, furios, certaret. Este un subaltern nerabdator, recalcitrant si incomod, care începe multe lucrari dar nu le termina. Daca nu-si poate stapâni impulsurile, Berbecul se poate lasa târât în aventuri riscante.

Sanatate : Berbecul este plin de vitalitate. Poate avea probleme cu dantura, face usor febra, este sensibil la stres, deoarece nu stie sa se opreasca atunci când trebuie, e nervos, are un somn neodihnitor, rinichii si stomacul sunt sensibili. Berbecul este însa semnul cu cea mai mare putere de regenerare.                                      Zodia Taur
                                 21 aprilie - 21 mai

Semn : negativ, feminin
Planeta dominanta : Venus
Element : Pamânt
Calitate : fix
Culoare : roz
Metal : cupru

Un Taur autentic gândeste si actioneaza conform realitatii. El îsi cunoaste limitele, iubeste ordinea, este obiectiv, nu amesteca obligatiile cu distractia, este rabdator, rezistent, practic, iubeste muzica si arta si mai ales placerea. Este adeptul naturaletei, al lipsei de complicatii. Este inimos, sociabil si are simtul umorului. Schimbarile nu-i stau în fire. Are nevoie de siguranta. Gândurile si sentimentele lui sunt ghidate de ideea de proprietate, chiar daca este vorba despre cea a partenerului. Daca Soarele este prost aspectat în horoscop, Taurul poate fi dominat de dorinta de comoditate si de placeri, dar si de încapatânare, gelozie.

Taurul poate fi dur, unilateral si inflexibil, de neclintit din prejudecatile lui, imobil spiritual. Comportamentul Taurului depinde foarte mult de starea sa de spirit, fapt care nu face decât sa-l traga în jos. Stapânirea instinctelor poate deveni o problema. Perseverent si ferm, iubeste luxul si siguranta. Este un prieten credincios si un dusman neînduplecat.

Sanatate : În cazul Taurului, gâtul, esofagul, partea superioara a aparatului respirator sunt sensibile. Digestia poate fi proasta.                                   Zodia Gemeni
                                 22 mai - 21 iunie

Semn : pozitiv, masculin
Planeta dominanta : Mercur
Element : Aer
Calitate : mutabil
Culoare : aproape toate; benefic este galbenul
Metal : mercur

Sensibil, energic, comunicativ, iubeste schimbarile; este sociabil, dar adesea indecis. Un Geaman este mobil, se adapteaza usor, este curios, interesat de multe lucruri, este mediatorul înnascut. Este sociabil si cauta permanent latura vesela a vietii. Bunatatea, talentul diplomatic si negustoresc si usurinta în exprimare îi permit sa abordeze cu succes multe domenii. Gemenilor li se poate reprosa orice în afara faptului ca ar fi plicticosi. Activi si creativi, ei cauta fascinantul si neobisnuitul.

Daca interesele de moment sunt prea puternice, atunci Geamanul se orienteaza dupa cum bate vântul. Un Geaman fuge dupa doi iepuri si îsi schimba comportamentul în functie de starea de spirit. Din acest motiv, e nehotarât si instabil, nu e întotdeauna ordonat si statornic în viata. Nelinistea, lipsa concentrarii si infidelitatea, motivate de temperamentul sanguin, sunt defectele cele mai frecvente ale nativilor acestei zodii.

Sanatate : În cazul Gemenilor, sunt sensibili nervii, bratele, mâinile, întregul aparat locomotor si organele respiratorii.                                       Zodia Rac
                                 22 iunie - 22 iulie

Semn : negativ, feminin
Planeta dominanta : Luna
Element : Apa
Calitate : cardinal
Culoare : gri argintiu
Metal : argint

Precaut, înclinat spre meditatie, dotat cu multa imaginatie. Are nevoie de siguranta, este interiorizat. Caminul este important. Racul este tandru, binevoitor, sensibil, plin de fantezie, dornic de liniste. Este dominat de sentimente, îsi aude vocea interioara, are presimtiri, intuitia avertizându-l deseori. Îi place sa fie laudat si este recunoscator pentru laudele primite. Creativitatea sa îl poate ajuta sa se afirme în domeniul artistic. Racul este grijuliu si totdeauna gata sa dea o mâna de ajutor.

Respecta conventiile sociale si recunoaste necesitatea disciplinei, chiar daca îi vine greu sa se lase îngradit. Racul este, însa, si foarte susceptibil, usor de jignit si ranchiunos. Uneori poate fi prea sentimental. Are toane, risca sa se lase dus de val si sa cada. Imaginatia prea puternica îl poate face sa vada pericole si acolo unde nu sunt, favorizând teama. Racul poate fi instabil, fapt care îl face sa fie dornic de schimbari. În relatiile cu ceilalti, este uneori prea închis în sine. Cu toate ca nu pretinde ca le stie pe toate, vrea sa aiba ultimul cuvânt.

Sanatate : Cel mai sensibil organ este stomacul. Starea sanatatii sale este influentata de starea de spirit.                                        Zodia Leu
                                 23 iulie - 22 august

Semn : pozitiv, masculin
Planeta dominanta : Soare
Element : Foc
Calitate : fix
Culoare : toate tonurile de la rosu la galben
Metal : aur
Soarele în onoare

Încrezator în propriile forte, mândru, generos; stie sa îsi reprezinte interesele, îi place sa atraga atentia, poate fi condescendent. Leul este constient de propria valoare si este mereu preocupat ca meritele sa-i fie recunoscute în mod corespunzator si sa iasa în evidenta. Are o mare nevoie de respect. Este ambitios si creativ. Stie sa îsi creeze aparitii de efect. Vrea sa fie "vioara întâi", îsi organizeaza succesul, cauta prestigiul social. Este drept si marinimos.

Uneori poate parea arogant. Amorul propriu si autoadmiratia îl pot costa simpatia celor din jur. Îi plac aparitiile teatrale, iar în familie tinde sa adopte rolul de stapân. Sentimentele sale puternice îl pot duce la speculatii si aventura. Poate fi egoist.

Sanatate : Vitalitatea Leului este remarcabila; totusi, este sensibil la stres, care îi poate provoca tulburari cardiace. Este predispus la afectiuni ale sângelui, ale maduvei osoase si ale încheieturilor. Insuccesele îi pot afecta sanatatea.                                          Zodia Fecioara
                                 23 august - 21 septembrie

Semn : feminin, negativ
Planeta dominanta : Mercur
Element : Pamânt
Calitate : mutabil
Culoare : gri petrol, bleumarin, verde
Metal : mercur sau nichel

Modest, obiectiv, meditativ, cu un simt pronuntat al datoriei, nativul din zodia Fecioarei poate fi un bun savant, contabil sau critic, pentru ca are o capacitate analitica deosebita. Este un om rational, foarte atent la detalii. Actioneaza cu grija si corect, dar are o atitudine critica.

Iubeste natura, îi place sa studieze. Apreciaza viata simpla si nu îi plac experimentele. Mizeaza mai degraba pe rabdare si perseverenta decât pe aventura si speculatie. Îsi planifica afacerile pe termen lung. Are talent pedagogic.

Daca Soarele este prost aspectat, nativul din Fecioara poate fi meschin si cârcotas. Indecizia îl poate face sa rateze sansele. Nativul din Fecioara poate lua totul în nume de rau, poate fi zgârcit sau cu toane.

Sanatate : Nervii sunt sensibili. Uneori, nativii acestei zodii pot fi ipohondri. Sunt predispusi la eczeme sau ulcere, mai ales daca parerile nu le sunt luate în considerare si le este lezat amorul propriu. Digestia poate fi dificila, motiv pentru care pot sa apara constipatii.                                            Zodia Balanta
                                 22 septembrie - 22 octombrie
  
Semn : pozitiv, masculin
Planeta dominanta : Venus
Element : Aer
Calitate : mutabil
Culoare : albastru, tonuri de roz si de verde
Metal : cupru, uneori bronz

Sarmant, sociabil, bun diplomat. Accepta compromisurile. Poate fi indecis. Nativii din Balanta sunt sociabili si au nevoie de ceilalti pentru a se desfasura. Caracterul lor iubitor si armonios este controlat de ratiune. Sunt inimosi, diplomati înnascuti si stapânesc arta de a se purta cu ceilalti.

Pentru ei, mentinerea echilibrului, ideea de "a trai si a-i lasa si pe ceilalti sa traiasca" sunt necesitati vitale. Sunt adaptabili, au bun gust si talent artistic. Iubesc culorile, tablourile, muzica si dansul si ies în evidenta datorita aspectului lor exterior placut.

Daca Soarele este prost aspectat, rafinamentul erotic poate duce la viciu. Ambitia, toanele, lingusirile, desfrâul si vanitatea le pot dauna nativilor din Balanta, iar dorinta de lux îi poate costa prea mult.

Sanatate : Nativii Balanta sunt gurmanzi înnascuti. Din acest motiv, la maturitate pot avea tendinte de îngrasare. Sunt predispusi la boli de rinichi, la afectiuni ale vezicii, uretrei, pielii si încheieturilor.                                          Zodia Scorpion
                                 23 octombrie - 21 noiembrie

Semn : negativ, feminin
Planeta dominanta : Pluto
Element : Apa
Calitate : fix
Culoare : grena si maro
Metal : otel sau fier

Hotarât, rafinat, tainic, curios. Poate fi gelos si smecher. Nativii din Scorpion pot fascina datorita caracterului lor puternic, cu atât mai mult cu cât au si ceva misterios în ei. Vointa si dorinta de a-si impune individualitatea, instinctul lor de conservare, tenacitatea si perseverenta, un mod de a gândi si actiona puternic marcat de sentimente - sunt alte caracteristici foarte pronuntate ale nativilor Scorpion, carora li se adauga o buna cunoastere si constientizare a obiectivelor, mândria si respectul fata de sine.

Scorpionii pot îmbratisa cu succes cariera de cercetatori sau de psihologi. Pentru ei, moartea si învierea nu sunt simple figuri de stil. Cunosc atât culmile, cât si abisurile existentei.

Deoarece sunt permanent sub tensiune, pot cadea usor în extreme. Atitudinea lor fata de ceilalti este marcata de neîncredere. Pot fi vicleni, razbunatori, agresivi, încapatânati si exagerat de gelosi.

Sanatate : Un om al placerilor, nativul din Scorpion este victima acestora. Predispozitii la boli de stomac, gât si nas, infectii, hemoroizi, intoxicatii.                                         Zodia Sagetator
                                 22 noiembrie - 20 decembrie

Semn : pozitiv, masculin
Planeta dominanta : Jupiter
Element : Foc
Calitate : mutabil
Culoare : bleumarin, violet
Metal : cositor

Prietenos, pasionat, tolerant, îi place libertatea si aventura. Poate fi extravagant si necioplit. Sagetatorul este calauzit de idealuri, pâna când se hotaraste sa se retraga într-o pozitie sociala sigura. E amabil, deschis, optimist. Poate fi, însa, si extrem de arogant.

Succesele lui se datoreaza atât intuitiei, cât si disponibilitatii de actiune si mobilitatii. Talentul sau organizatoric e remarcabil. E neclintit în principiile sale fundamentale, care sunt adevarul si dreptatea. Sagetatorul e un luptator cinstit, care iubeste sportul si natura, marinimos fata de sine si fata de ceilalti.

Soarele prost aspectat indica sentimente divergente si un amor propriu exagerat si foarte usor de lezat, trasaturi care duc la toane, la exagerare sau la autoamagire. Nativul mai înclina spre capriciu, risipa, fanfaronada si speculatie.

Sanatate : Sagetatorul este pus în corespondenta cu soldurile, pulpele, astfel încât nativul acestei zodii este predispus la paralizii ale membrelor, accidente sportive, sciatica.                                         Zodia Capricorn
                                 21 decembrie - 19 ianuarie

Semn : negativ, feminin
Planeta dominanta : Saturn
Element : Pamânt
Calitate : cardinal
Culoare : gri închis, negru, maro închis
Metal : plumb

Disciplinat, loial, serios, practic, se orienteaza catre succes. Capata cu greu încredere în ceilalti. Capricornul are un puternic simt al realitatii. El se concentreaza asupra esentialului, este sârguincios, perseverent, econom, corect.

Este un om pe care te poti baza. Îsi cheltuie energia metodic si "se catara" încet spre telurile lui ambitioase. Un Capricorn merge la sigur si evita experimentele. Are aptitudini pentru profesiuni ca inginer, administrator, constructor sau mestesugar (în general în profesiuni legate de pamânt).

Daca Soarele este prost aspectat, nativul din Capricorn poate gândi si actiona în mod egoist, înclina spre supraevaluare, este încapatânat, ipocrit si, din cauza neîncrederii în ceilalti, îsi deschide cu greu inima.

Sanatate : Nativul din Capricorn este mai expus la boli cronice decât la cele acute; totusi este amenintat de fracturi, raniri, în special la genunchi sau încheieturi, reumatism, raceli, afectiuni ale stomacului si ale pielii, ca si la dereglari metabolice.                                         Zodia Varsator
                                 20 ianuarie - 18 februarie

Semn : pozitiv, masculin
Planeta dominanta : Uranus
Element : Aer
Calitate : fix
Culoare : turcoaz
Metal : aluminiu

Imprevizibil, imaginativ, dornic sa îsi dezvolte ideile. Poate fi o fire rebela si rece. Nativii din Varsator sunt niste oameni neobisnuiti. Planeta Uranus, care îi patroneaza, le confera vioiciune si originalitate. Ei sunt activi, deloc plicticosi. Au multe idei bune. Sunt atrasi de tot ceea ce este vechi, tainic si indescifrabil.

Varsatorii sunt progresisti. Pentru ei, viitorul a început deja. Desi sunt individualisti, le place societatea, în care stralucesc. Apreciaza modul modern de viata si progresul înseamna totul pentru ei.

Soarele prost aspectat indica încordare si instabilitate. Ciudateniile lor îi fac pe nativii din Varsator sa para excentrici. Din cauza modului lor contradictoriu de a gândi si simti, iau uneori decizii incorecte si sunt deseori nedrepti în aprecieri.

Sanatate : Nativii din Varsator sunt predispusi la boli ale inimii, spatelui, circulatiei sanguine (în special varice). Sunt vulnerabili la schimbarile de vreme si au nervi sensibili.                                           Zodia Pesti
                                 19 februarie - 20 martie

Semn : negativ, feminin
Planeta dominanta : Neptun
Element : Apa
Calitate : mutabil
Culoare : vernil
Metal : platina sau cositor

Complex, întelegator, prietenos, este un visator. Întâmpina greutati în a fi practic. Nativii din zodia Pestilor sunt sensibili, impresionabili, comozi, bonomi si sociabili, modesti si dispusi sa se sacrifice pentru altii. Au mult umor.

Fantezia lor bogata îi face sa fie visatori. Ei îi înteleg foarte bine pe ceilalti si astfel pot iesi din situatii critice. Sunt foarte curajosi si îsi îndeplinesc obligatiile cu constiinciozitate si la timp. Pe plan profesional, sunt colaboratori exceptionali, care îi lasa cu placere pe altii sa comande.

Nativii din Pesti îsi intuiesc slabiciunile. Uneori sunt prea secretosi si au tendinta sa se retraga în lumea lor. Pot fi atrasi de droguri, de speculatii care pot duce la pagube.

Sanatate : Nativii acestei zodii sunt predispusi la infectii si afectiuni ale picioarelor, în special ale gleznelor. Intestinele sunt, de asemenea, sensibile. Socurile sufletesti pot duce la depresii si dereglari fizice.


 

Link-uri

     RadioMuntenia

       Felicitari

        Ha Ha

Haz.ro - Râzi pâna mori...

Subtritrari

Publicitate